De mensen die ertoe doen

Onze kinderen

Kinderen zijn het aller kostbaarste bezit in ons leven. Voor ouders die op zoek zijn naar betrouwbare, kleinschalige en stabiele opvang is gastouderopvang ideaal. Tante Betje heeft een bestand met lieve gastouders en heeft als doel krachtige koppelingen te maken.

Voordat een vraagouder voor een gastouder kiest, is er altijd een kennismakingsgesprek. Vaak maakt een vraagouder zelfs kennis met meerdere gastouders om te zien met wie het écht klikt. Het gastouderbureau draagt zorg dat de koppeling goed verloopt en dat er oog is op de zorg.

We nemen de zorg van de koppeling uit handen, zodat er meer tijd en ruimte is om te zorgen voor de mensen die er toe doen: de kinderen.

Onze gastouders

Wat sommige gastouderbureaus nog weleens vergeten, is dat het de gastouders zijn die het werk doen. Onze hartelijke gastmoeders, -vaders, -opa’s en -oma’s zijn de mensen die de luiers verschonen, ruzies sussen en onze kinderen leren veters strikken.

Onze gastouders verdienen het beste. Letterlijk en figuurlijk.

  • we bieden een behoorlijk uurloon
  • we geven een beloning aan gastouders die eigen vraagouders aandragen
  • door de bemiddelingskosten laag te houden, maken we het voor vraagouders aantrekkelijker zorg in te kopen, zodat gastouders meer (kunnen) verdienen
Advertenties