Zó goedkoop?

Tante Betje is een BUDGET gastouderbureau. Dat betekent dat we op een aantal vlakken besparen. Maar niet op kwaliteit!

  • Wij werken alléén met gastouders die aan de door de overheid gestelde, strenge, kwaliteitseisen voldoen. Dat betekent dat wij dus niet hoeven te investeren in opleidingen, cursussen en trainingen. Onze mensen zijn immers al goed opgeleid!
  • Waar andere bureaus werken met (multo)mappen met informatie, werken wij digitaal. Op een handig PDF-bestand krijgen onze ouders alle informatie aangeleverd. Ook van het contract ontvangen onze ouders een digitale kopie. Behalve kostenbesparend is dit ook nog eens beter voor het milieu.
  • We besparen op onze reclame-uitingen. Ons concept is zo goed dat we drijven op mond-tot-mond reclame.
  • We doen niet aan maandelijkse nieuwsbrieven. Hebben we iets belangrijks te melden? Dan sturen we gewoon een mailtje. Daarvoor hebben we geen dure tekstschrijvers of chique briefpapier nodig.
  • Cadeautjes zoals een dagje naar een pretpark of korting op kinderkleding krijg je bij ons niet. We menen dat onze ouders zélf wel kunnen bepalen waar ze hun geld graag aan uitgeven.
  • Waar we absoluut NIET op inleveren is kwaliteit. We werken vanuit een pedagogisch beleidsplan waar al onze gastouders zich aan verbinden, evalueren de opvang meerdere keren per jaar en zijn goed bereikbaar voor vragen, problemen en wensen. We stáán voor kwaliteit. 

We besparen op de zaken die we onzin vinden, zodat er meer budget overblijft voor de mensen die tellen.

Advertenties